8 februarie 2015

FYUSE & a cozy outfit

Ca în fiecare dimineaţă, mama vine la noi, ne trezeşte subtil şi se aşează lângă caloriferul călduţ. E frumosă. Lumina zilei îi intensifică culoarea părului, un blond cărămiziu, şi îi dezvăluie ochii încă somnoroşi. Deschide tableta şi verifică news feed-urile. O să îmi lipsescă asta când voi pleca la facultate...oricum, deschid
televizorul ca sunet de fundal.


 Ştirile încă nu s-au terminat iar prin toate scroll-rile noastre, ne atrage atenţia o nouă aplicaţie despre care se vorbeşte la TV - FYUSE see life from different angles - care face concurenţă Facebook-ului şi Instagram-ului; inventată de un român. Aplicaţia combină cei doi veterani ai mediului social online, având anumite funcţii asemănătoare cu cele pe care le are Facebook şi design-ul similar cu Instagram, ceea ce nu ar crea probleme în utilizarea acestuia. "Ideea de la baza ei este simpla, dar spectaculoasa.Extinde pe mai multe planuri clasica fotografie de pe Facebook sau Instagram. Fyuse face sute de instantanee, in timp ce miscam smartphone-ul in jurul obiectului sau personajului. Acestea sunt lipite, iar la final ramane o singura fotografie, la rezolutie mare, care poate fi admirata din mai multe unghiuri."

Eu am downloadat-o si pot spune ca e super folositoare, in special pentru blogeri pentru ca prezinta fotografiile sub o noua forma; e altceva.

THE OUTFIT








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu